Saturday, 30 April 2011

KEPADA YOU YANG I SAYANG

owh pandai you kan....
you mcj i u kata kita tak break tpy bila i on9 i tgk u punya status  modd..
sakit aty i  you..
you kata you tak ade bf dah....
i sungguh kecewa dengan you..
u caye ckp orang laen..
i tak penah cakap pon yang i nie single kt member2 i..
serius i ckp..
tpy you tak caye oke lah..
i bukan bf you lagi kan..
is oke i fhm,
thx nurul aina

Tuesday, 26 April 2011

ada kew orang sayang saya

haha aku tak tau lah maseh ade lagi kew orang sayang aku selaen mak aku eh..
ewm ak tak au lah ade kew tak,ak rase tak ade kuwt

Sunday, 24 April 2011

thanks year dear

thx bub kasi jam sebagai kenangan ak tak kan lupakan semua hahaa
sayang beb owg yg kasi jam tuh serius ahaha:D

Friday, 22 April 2011

esok hang out

esok hang out tapy tak ade pasangan sedey nye...
ewm, harap ad lah owg nk jadi pasangan saya esok haha:D

Thursday, 21 April 2011

HARI NIE HARI PALING SEDEY

sedy lah hari nie tak dapt nimun susu and makan daging ....
x pe mungkin mak penat kowt tuh sebab mak tak masak

Wednesday, 20 April 2011

seharian saya online so dah nantok mau tdo

hari nie saya online facebook satu hari adoi nantok gila lah
haha tak ape lah saya pon dah nantok so saya nak pegi tdo bye-bye

aku dah lame tak kene kiss:D

aku dah 4 bulan tak kene kiss mehy,waa rindu beb .sape lah yang leh kiss aku kan haha.
tapy kalo nk kene kisss mesti ak kene tunggu sampai ade gf kan.ahaha.